Cautare

1312 de rezultate pentru "muzica liliana stegan" (8.50 secunde)
Ce mod e mai potrivit pentru a celebra culorile toamnei, daca nu prin muzica? ... Artistii vor aparea pe scena special instalata in Gradina ParkLake si-i vor incanta pe spectatori cu piese celebre din muzica clasica si jazz.
spectacole de teatru - montari de amploare din repertoriul teatrelor din Capitala si din provincie, dar si spectacole produse de companii independente, concerte de jazz, swing si muzica de promenada, recitaluri, demonstratii, si ateliere sustinute de artisti plastici si mestesugari.
romanii nu au avut parte nici de muzica greceasca sustinuta de o formatie, asa cum s-ar fi asteptat, nici de mancare si bautura rafinata si nici de o atmosfera relaxanta, asa cum ar trebui sa fie noaptea dintre ani!
Vara aceasta, Lipton Ice Tea ofera fanilor posibilitatea de a trai impreuna experienta unica a unuia dintre cele mai apreciate si urmarite festivaluri de muzica din lume - Tomorrowland.
Incerc inca o data clanta si abia atunci imi amintesc ca am uitat in casa flautul si partiturile, caci de la scoala generala de cartier unde invat, la sfarsitul orelor trebuie sa fug in statia de autobuz de unde iau 105-ul si merg din Drumul Taberei la Gara de Nord unde am scoala de muzica.
Restaurantul La Vioara Rosie este deja cunoscut pentru muzica live, serile tematice si preparatele delicioase Pentru ca noaptea dintre ani sa fie unica, Restaurantul La Vioara Rosie isi intampina invitatii cu muzica de petrecere de cea mai buna calitate asigurata de Taraful George Patrascu si artistii:
Incerc sa mentin un echilibru intre muzica si familie. ... Muzica mea a dus la atrofierea urechilor parintilor mei iubiti. ... Traiasca Berea (2000), Sa cante muzica (2001), Spitalomania (2002), Stupefiant (2004), Alcool Rafinat (2006), F.P.S (2009).
Dragostea, muzica, libertatea si cei dragi o fac fericita. ... Mi-am dorit sa nu am sef si muzica mi s-a parut cea mai potrivita oferta. ... - Dragostea, muzica, libertatea, bineinteles cei dragi, nu neaparat in aceasta ordine.
Eu fac muzica atat din pasiune cat si pentru bani. ... La fel cum in videoclip eu am prins buchetul aruncat de personajul din film, sper ca si publicul sa "prinda" ceea ce le cant, cu toata dragostea si pasiunea mea pentru muzica.
De asemenea, premiul special pentru muzica de teatru i-a revenit lui Tibor Cari, iar premiul pentru critica teatrala i-a revenit lui Octavian Saiu, categorie la care au fost nominalizate si ieseanca Oltita Cintec si Cristina Rusiecki.
Liliana Teica) Mauritius a fost creat primul si apoi, Raiul, care este doar o copie a insulei - ar fi spus Mark Twain.
Spectaculoasa si in ton cu tema evenimentului a fost si muzica pe care au defilat modelele.
Printre ei s-au numarat Excelenta Sa TAN Yuxiu, sotia ambasadorului Republicii China la Bucuresti, Felicia Filip si Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, Gabriela Dinica, Irina Loghin, Ivan si Georgiana Patzaichin, Cristina Deleanu, Cecilia Barbora, Gheorghe Turda, Emilia Popescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Cristi si Oana Turcu Brancu, Marina Almasan, Liliana Sandulescu, Eugenia Serban, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Roxana Iliescu, Ani Cretu, Mirela Rizea Marinescu, Rocsana Marcu, Cristina Spatar, Oana si Viorel Lis, Dr DAna Jiani, Dr Dana Miricioiu.
Dr Daniela Catanas, medic dermatolog, Dr Felician Stancioiu, specialist in medicina integrativa si biorezonanta, ‎cosmeticienele Valentina Neagoe si Liliana Bargu, specialistii in remodelare corporala Razvan Iosif si Elena Neatu, make-up artist Ioana Andrei, mani-pedi- Daniela Ion si hair stylist Livia Berceanu si Andrei Gusan.
• Show-ul lui Maruta i-a adus in fata telespectatorilor Pro Tv pe baietii de la Akcent, pe DJ Sava si Raluka, pe Edward Maya si Vika Jigulina, dar si pe Inna, toti autorii unor hituri care au cucerit vara aceasta piata de muzica internationala si care au aratat ca ora exacta in muzica se poate da si din Romania.
Google va lansa Music Beta, un serviciu de muzica online Google va lansa un serviciu de muzica online, Music Beta, si a implementat deja softul in cel mai recent sistem Android, anunta Mediafax.
"Cand am fugit de acasa, am dormit in cimitir" Cantaretul de muzica populara Radu Ille a povestit la emisiunea "Rai da‘ buni", de la Antena 2, despre o perioada mai putin placuta din viata lui.
Evenimentul este sustinut printr-un spectacol live multimedia de catre Zoli Toth Project, in cadrul proiectului 'Bach in showbiz ', pe teme de muzica clasica, pop, rock, jazz si folclor romanesc, propuse de compozitorul Adrian Enescu.
E un mort bogat, spunea ea repezindu-se la geam, are muzica, nu se poate sa nu fie bogat, acum au trecut coltul, s-au oprit, o iau pe Strada Mare - si ramanea asa mult timp cu carpa de praf in mana ;
Am adus cartile mele si viniluri cu muzica clasica: Mozart, sonatele de pian, Gary Husband and friends, cu muzica bizantina - Romanian Bizantine Liturgy, Bob Stewart, Jacqueline Boyer si Francois Lubiana, dar si CD-uri cu muzica clasica, ne-a spus Stelian Tanase.
google-analytics.com